Leerlingen van Terra Emmen maken Koninklijke boeketten voor Koningsdag

Een spannende maar eervolle taak voor leerlingen van Terra Emmen. Dit jaar krijgen zij de eer om de boeketten te verzorgen voor de Koningin en de prinsessen op Koningsdag.

Tijdens de lessen van het keuzevak ‘Groene vormgeving en styling’ hebben leerlingen ontwerpen gemaakt voor de boeketten. Uit alle prachtige creaties is klassikaal één ontwerp gekozen. Leerlingen en tevens finalisten van Skills Talents, Minke van Veen en Noa Treffers, zullen dit ontwerp gebruiken om de boeketten te maken.

"Deze gelegenheid is een fantastische kans voor onze leerlingen om te laten zien hoe goed ze zijn én ze helpen mee met een groot feest in ons land", zegt Greta van Klinken, bloemdocent van Terra Emmen. "We zijn trots op hun inzet en creativiteit; het ontwerp en de oefenstukken die ik al voorbij heb zien komen, beloven veel goeds”.

Dit leuke project wordt mogelijk gemaakt door de vrijgevigheid van lokale tuinders uit Erica, die de bloemen en planten ter beschikking stellen. Terra Emmen kijkt ernaar uit om deze bijzondere bijdrage te leveren aan de festiviteiten in Emmen en om het resultaat van het harde werk van haar leerlingen te tonen aan alle bezoekers.