Welkom bij de virtuele 360 graden tour door Terra!

Voor jullie overzicht hebben wij onze nieuwe school opgedeeld in 4 hoofdstukken. In elk hoofdstuk vinden jullie enkele 360 graden foto’s zodat jullie de school goed kunnen bekijken!

Voorkant school en Kantine

In dit hoofdstuk zien jullie 4 foto's van onze entree en kantine. Kijk goed om je heen, als je een pictogram ziet van een filmcamera kun je hierop klikken en krijg je uitleg over onze school en onze niveaus. 

Onderbouw en Sport

In dit hoofdstuk kom je te weten waar onze onderbouw les krijgt. Leerlingen van klas 1 vertellen over hun ervaringen en hoe ze hier op school leren. Ben jij sportief en vind je bewegen leuk? Hier zie je ook een foto van onze prachtige nieuwe sportzaal en vertellen Silke en Roos over onze sportklas. 

Praktijklokalen

Tijdens dit hoofdstuk duik je echt de praktijk in. Je krijgt letterlijk en figuurlijk een kijk in de keuken van het Terra, het technieklokaal en het lokaal wat Terra echt Groen maakt; het bloemschiklokaal. Deze lokalen zijn allemaal te vinden op onze praktijkbrink. 

Dier en Kas

Lekker naar buiten tijdens dit hoofdstuk want om in ons dierenverblijf of in onze kas te komen zal je toch eerst naar buiten moeten. Wat zijn de lokalen die rondom ons dierenverblijf zijn gebouwd groot geworden! De video geeft hier een goed beeld van! Ook in onze kas is veel ruimte om lekker met de klas te werken aan verschillende opdrachten en projecten. Meneer Grobben legt hier uit wat Groene Inkleuring inhoud.