Onze school

Terra Emmen is een kleinschalige school. Je leert dus snel alle docenten en andere leerlingen kennen.  We vinden het belangrijk dat iedere leerling zich prettig en veilig voelt op school. Hoe de school er uit ziet, daar besteden we veel aandacht aan. Terra Emmen krijgt een nieuwe school in 2020, aan de Huizingsbrinkweg in Emmen. Het wordt een ruim en licht gebouw. Naast Terra VO Emmen komt ook Terra MBO Emmen in de nieuwe school. Als jij bij ons op school komt, krijg je dus ook les in het nieuwe gebouw.

Naast de lessen doen we heel veel andere dingen. We organiseren veel leuke activiteiten op school en je doet regelmatig mee aan maatschappelijke stageprojecten. Maar we doen nog veel meer, zoals mooie en leerzame excursies. De natuur speelt een grote rol bij ons bij school. Vandaar dat je ook vaak buiten bent bij ons. Terra Emmen, iets voor jou?