Nieuwbouw Terra Emmen

Je hebt er misschien al wat over gelezen. Op de plek waar nu onze vo school staat komt een nieuwe school. Dit doen we samen met Terra MBO Emmen. We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de bouw van deze unieke school, waar vo en mbo hun eigen sfeer zullen krijgen. We willen de deuren van de nieuwe school in het schooljaar 2020-2021 openen. Zo kan jij optimaal gebruik maken van de gloednieuwe school. 

Sneak preview

De architect van ons nieuwe schoolgebouw is druk bezig om een mooi ontwerp te maken. Nog niet alles is helemaal uitgewerkt, maar we willen jou alvast een sneak preview geven. Hier zie je hoe het gebouw er ongeveer uit komt te zien. Het zijn nog sfeerimpressies, onder voorbehoud van de noodzakelijke vergunningen.

Belangrijk om te weten!

Voor de nieuwe school er staat moet er nog heel wat werk verzet worden. Daarom de planning op een rij:

·       Voorjaar 2019: Start sloop huidige school VO

·       Zomer 2019: Start bouw nieuwe school VO/MBO

·       Opening nieuwe school: schooljaar 2020-2021

Dit betekent dat de leerlingen van VO vanaf het voorjaar les krijgen op de MBO locatie van Terra Emmen aan de Noordbargerstraat. De studenten van Terra MBO Emmen krijgen les op een tijdelijke locatie aan de Nieuw Amsterdamsestraat. Als jij kiest voor Terra VO Emmen, heb je het eerste jaar les op de MBO vestiging. Vanaf schooljaar 2020-2021 volg je de lessen in het nieuwe schoolgebouw aan de Huizingsbrinkweg 9! Heb je hier nog vragen over/wil je meer weten over de nieuwbouw van Terra Emmen? Neem contact op met dhr. H. Reuvers via tel. 0591- 61 73 44.